rozana's FotoPage

By: rozana ahmed siam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 20-May-2009 09:29 Email | Share | | Bookmark
AT TAMAN PERDANA PARK

 
 
 
View all 16 photos...


Masa nie Valentine day...tak tahu nak gi mana ari tu ..jadi plan dgn kakak n husband dia bawak nurin gi taman perdana. Nurin punya suka sampai tak nak balik. penat ikut kerenah dia tapi hepi tengok dia main. Malam tu Nurin tido nyenyak tak bergerak lansung..penat sangat agaknya...


Saturday, 29-Nov-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
Nurin's 2nd besday....



Pejam celik...pejam celik..dah besar anak dara saya nie... Cam tak caya Nurin dah 2 tahun... Kali nie besday Nurin celebrate kat Ganu...Nurin excited tiup lilin...berkali-kali mintak tiup lilin


Friday, 7-Nov-2008 04:12 Email | Share | | Bookmark
WHEN YOUR GONE.....

I always needed time on my own
I never thought I'd need you there when I cry
And the bed where you lie is made up on your side
When you walk away I count the steps that you take
Do you see how much I need you right now ?

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The words I need to hear to always get me through
The day and make it ok

I miss you.......


Wednesday, 1-Oct-2008 09:30 Email | Share | | Bookmark
MINAL AIDIL WAL FAIZIN 1429H AT TELUK INTAN, PERAK

 
 
 
View all 4 photos...
Tahun nie Nurin beraya di Teluk Intan, Perak pulak..dah 2 tahun beraya di ganu. For the 1st time, Nurin Sorfina beraya dengan berbaju kurung. Comel tapi nakal sangat.



Saturday, 8-Dec-2007 05:00 Email | Share | | Bookmark
Nurin Besday Party...

Ayah..
Bebudak Nurseri
Kengkawan hubby
View all 7 photos...






Gambar-gambar nie diambil masa besday party putri kesayangan kami Nurin Sorfina yang pertama. Lambat upload gambar-gambar sebab sibuk sesangat. Masa nie nurin banyak ragam..tak mahu dengan orang..maklum la tahu dah umur setahun dah byk akal..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net